Ingen påsk utan sill
Vaknade på morgonen med världens migrän, jag som skulle vara ute i solen och räfsa gräsmattan i dag. Det har varit kanonväder här men utejobb var inte att tänka på, synd eftersom det var min lediga fredag. Satt och bläddrade i ett reklamblad när jag fick syn på detta sill recep.
Husfrusill
- 570g matjesill
- 1dl pickles
- 2dl creme fraiche
- ½ dl majonäs
- 3msk chilisås
- 1 kruka dill
- Låt matjesillen och pickelsen rinna av. Skär silleni bitar och hacka pickelsen grovt.
- Blanda creme fraiche, majonäs och chilisås, vänd ned sillen och pickelsen.
- Lägg i en skål och strö över skuren dill.
- Servera med kokt potatis, knäckebröd och lagrad ost.
Sillen var jättegod!
Ha det gott.
Kommentarer
Postat av: Therez
Låter riktigt gott! Och vad fint du gjort med burken och allt! Snart ses vi kära mor! Kram
Trackback