Gott Nytt År!


Sovrummet2 Veckor före jul fick jag en idé om att måla om sängen. Sagt och gjort, efter några kvällar var den färdig, men då kom nästa idé. Lite text på huvudgaveln skulle vara fint. Men vad ?? Efter några sömnlösa nätter ser ni det färdiga resultatet.

Läsarfråga - STRIND soffbord

 


Tuula undrade var soffbordet vi har i vardagsrummet kommer från. Det är köpt på Ikea och heter STRIND. Finns i svart eller vitt och kostar 1.495kr.

Recept MesefilJag fick en kommentar om innehållet i koppen och tänkter dela med mig av receptet. Detta recept kommer från mina barns Farmor och passar till det mesta. Mycket gott till rökt kött.

  • 3 dl grädde
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk kanel
  • 1 dl gammaldags messmör

Vispa grädden lagom tjock. Tillsätt kanel, socker och messmör.  Mums.


Kakfat före och efter


Här är kakfatet jag köpte på Blommona i Vilhelmina i går. Tycker inte att zink passar så bra här hemma så det fick sig en omgång med lite vit färg.

Lillstugan


Idag är det -20° utanför vårt fönster. Lillstugan på baksidan står så fin i sin vinterskrud.

I går besökte jag Kronan i Åsele och handlade för mitt presentkort jag fått i julklapp. De har otroligt mycket fina inredningsprylar och riktigt gott fika/mat. Perfekt ställe att stanna på när man har vägarna förbi i det norrlänska inlandet.

Ikväll ska jag visa lite före och efterbilder på mina nya inköp. Jag har nämligen modifierat dem lite nu på morgonen och de håller just på att torka.

Dukning - Julen 2011

 

Såhär kan en enkel dukning i vårt matrum se ut när mina nära och kära är på besök. Bilderna är tagna på självaste julaftonskvällen.


Jul i vårt hus


Välkommen till min nya blogg!

Min dotter Therez har tjatat länge och eftersom barnen ofta får som de vill har jag nu startat denna blogg. Här  kommer ni att kunna läsa om mitt största intresse som är hem och inredning. Jag kommer att dela med mig av tips och idéer och visa guldkorn från mitt hem. Hoppas ni kommer att trivas.


Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0