Sommar?

Här planteras det för fullt, tur att det är ljust dygnet runt nu när det är så varmt på dagarna. Det verkar som att sommaren har kommit hit upp också. Det tråkiga med sommaren är alla dessa småkryp som biter och kliar.
På bilden syns den lilla lyktan som jag satte i de stora krukorna, en på varje sida av bron.
Synd att inte blommorna slagit ut på bilden, försöker att hålla mig till röda och vita blommor men också murgröna och favoriten Silverfall.

En annan favorit är Lavendel i olika färger


Fyra balkonglådor med pelargoner och vita hänglobelior hann jag också med i kväll.


                                                                                               Ha det gott

 

 


Presentkort

Äntligen så varmt att man kan vara ute, har tillbringat hela helgen med att plantera och rensa rabatter. Vågar till och med att lämna plantorna ute på nätterna. I lördags var det jättedåligt väder, trodde att hela huset skulle blåsa bort. Typiskt när man har så mycket att göra ute! Kommer då på att jag har ett presentkort på det Blommiga Bageriet kvar sedan jag fyllt år. Perfekt att åka dit en dag som denna!
Naturligtvis hittar jag massor av saker där, bla detta lilla växthus med tillhörande redskap.

Tror inte jag ska ha det som växthus, vill nog ha värmeljus eller nåt annat i det.


2 jättesöta ljuslyktor, som ska få hänga i dom stora krukorna vid bron.

En lång bricka, 2 baljor och några hjärtan i zink blev det också.                                                                                    Ha det gott

Baksidan

Håller på för fullt att rensa och plantera på baksidan av vårt hus. 
Ena sidan på dammen som vi gjorde i ordning förra året. 

Den andra sidan blir årets projekt, har tusen idéer på hur det ska se ut!
Gamla vagnshjul som jag inte vet vad jag ska göra med.


                                                                                                     Ha det gott


Nymålat

Har nu målat färdigt den lilla hyllan som jag fick av min mor. Tänk när hon ser att jag målat den! När jag får saker av henne brukar hon säga "du får den här men du får inte måla den vit". När jag sedan målat sakerna tycker hon att det blev jättesnyggt!


Här fick den sin plats under vägglyktan. Panelen är så hög att det är svårt att hänga något ovanför den utan att det ser rörigt ut.

Fick tips av en bloggerska att skriva siffror på dom små lådorna.


Eftersom jag jobbar så mycket hinner jag inte svara på alla kommentarer. Vill nu passa på att tacka alla er som kommenterar mina inlägg, det värmer.

                                                                                   Ha det gott


Kryddor och trasorTrots allt regnande växer mina kryddor! Dom får stå i ett litet växthus på altanen, det är så kallt att jag var tvungen att lägga en trasmatta under för att få det lite varmare.För att ta till vara de minuter solen var framme satte jag mig på altanen och knöt en traskrona, den blev lite gles men nu har jag försökt i alla fall. Blev så inpirerad när jag såg den på en blogg att jag var tvungen att göra en.                                                                                                       Ha det gott

RSS 2.0